Αντιπροσωπείες απ’ όλο τον κόσμο στην Αθήνα για τη σημερινή ομιλία Τσίπρα

patra2

Αντιπροσωπείες κομμάτων, οργανώσεων, κινημάτων και συνδικάτων από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην Αθήνα για την κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σήμερα και για τη συμμετοχή στις εκλογικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την Κυριακή των εκλογών.

Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, στην Αθήνα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με επικεφαλής τον Πρόεδρο Pierre Laurent και τις Αντιπροέδρους Maite Mola και Marisa Matias.

Επίσης, στην Αθήνα βρίσκονται αντιπροσωπείες του Podemos με επικεφαλής τον Pablo Iglesias, της Ενωμένης Αριστεράς της Ισπανίας με επικεφαλής τον συντονιστή Cayo Lara και τον επικεφαλής τους στις εκλογές Alberto Garzon, των Πράσινων της Καταλονίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Joan Herrera, των Πράσινων της Γαλλίας με επικεφαλής τον εκπρόσωπο τύπου Julien Bayou, του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος με επικεφαλής την Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων Lydia Samarbakhsh, από το Κόμμα της Αριστεράς με επικεφαλής την Raquel Garrido.

Επιπλέον, από τη Γαλλία θα βρίσκεται αντιπροσωπεία μελών του Σοσιαλιστικού Κόμματος με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Gerard Filoche, ενώ πολυπληθής αντιπροσωπεία έρχεται από την Ιταλία και ανάμεσά τους βρίσκονται οι Paolo Ferrero από τη Rifondazione Comunista, Nicki Vendola από τη SEL, Μassimo Torrelli από την Altra Europa con Tsipras, Luciana Castellina πρώην ευρωβουλευτίνα, Pascualina Napoletano, πρώην πρόεδρος των ευρωπαίων σοσιαλιστών και ο Maurizio Landini, γενικός γραμματέας του συνδικάτου FIOM.

Από τη Γερμανία έρχεται ο συμπρόεδρος του Die Linke, Bernd Riexinger, από τη Σουηδία ο πρόεδρος της Σουηδικής Αριστεράς Jonas Sjosdet και από τη Φιλανδία ο πρόεδρος της Αριστερής Συμμαχίας Paavo Archinmaki.

Παράλληλα, αντιπροσωπείες βουλευτών και εκπρόσωποι οργανώσεων και κομμάτων από τη Δανία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σκωτία όπως και από την Τουρκία με επικεφαλής τον συμπρόεδρο του ODP, Alper Tas θα βρίσκονται στην ελληνική πρωτεύουσα ενόψει των εκλογών.

Τέλος, βρίσκεται στην Αθήνα αντιπροσωπεία από την Αυστραλία και από τη Λατινική Αμερική. Εκτός από τους πρέσβεις πολλών χωρών που θα συμμετάσχουν στην ομιλία της Πέμπτης, έχουν έλθει αποστολές από τη Βραζιλία με επικεφαλής τον Jualiano Medeiros, υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του PSOL, από την Αργεντινή με επικεφαλής τον γερουσιαστή Juan Manuel Irrazabal και τον Alejandro Bodart, γενικό γραμματέα του MST.

/ ειδησεις