Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τις Θέσεις της Κ.Ε. του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γ. Μπαλάφα

μπαλάφας

Πάτρα, 2.9.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αναφορικά με το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα διεξαχθεί από τις 13 μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου 2016 ενώ οι θέσεις για το Συνέδριο έχουν ήδη δημοσιευτεί και ο προσυνεδριακός διάλογος βρίσκεται σε εξέλιξη.

O ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο πλαίσιο της προσυνεδριακής περιόδου διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της Κ.Ε. – Πολιτικής Απόφασης του Συνεδρίου, με σκοπό να ανοίξει στην τοπική κοινωνία ο διάλογος για το επικείμενο συνέδριο:

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

και ώρα 7:30 μμ.

Στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Πλατεία Γεωργίου Α 25, στη Πάτρα

 

με ομιλητή τον Γιάννη Μπαλάφα, Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Βουλευτή Β Αθηνών και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους του κόμματος αλλά και σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να συμμετάσχουν ενεργά στον προσυνεδριακό διάλογο καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Στόχος είναι μια ζωντανή και ανοιχτή διαδικασία, ένας ανοιχτός διάλογος με την κοινωνία.

Επίσης στο www.syriza.gr/synedrio λειτουργεί διαδικτυακή πλατφόρμα για τον προσυνεδριακό διάλογο, όπου μέλη και φίλοι του κόμματος, όπως και απλοί χρήστες του ίντερνετ, μπορούν να θέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους σε 4 θεματικές («δίκαιη ανάπτυξη», «ισχυρή δημοκρατία», «κοινωνικό κράτος», «διεθνής ρόλος».)

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ