Ανδρέας Ριζούλης: “Αριστεία είναι η λειτουργία του εκπαιδευτικού στην τάξη”. (video)

ριζουλης

Δελτίο τύπου

Στην τοποθέτηση του ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει ένα αξιολογικό σύστημα επιλογής στελεχών ενώ κατηγορείται από την αντιπολίτευση για προσπάθεια άλωσης του δημοσίου. 

Από τους ίδιους δηλαδή που σε κάθε εναλλαγή τους στην κυβέρνηση άλλαζαν και τους όρους και τους κανόνες ώστε να τοποθετούν ημετέρους.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε τους συμβούλους που είναι στη θέση τους για 7 χρόνια ενώ η κυβέρνηση δεν προχωρά σε αντικατάσταση τους , πριν έρθει το παρόν νομοσχέδιο που αναβαθμίζει τις δομές εκπαίδευσης.

Για το θέμα της αριστείας ανέφερε ότι στον χώρο της εκπαίδευσης αριστεία είναι η λειτουργία του εκπαιδευτικού στην τάξη.

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε περαιτέρω ότι ευτυχώς η αναλογία 10:1 που είχε συμφωνηθεί το 2012 στις απολύσεις-προσλήψεις στον δημόσιο τομέα και στην παιδεία, έγινε 1:1 με αυτήν την κυβέρνηση, και με την εξαίρεση μάλιστα του κλάδου της παιδείας από τον περιορισμό.

Τέλος, ο βουλευτής άσκησε κριτική στην καταμέτωπη επίθεση του ΚΚΕ που παρά τα γεγονότα επιχειρεί να αποδείξει ότι όλοι είναι ίδιοι , και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όμοια με τις προηγούμενες.

/ Βουλευτές Αχαΐας