Αναφορικά με την ελεεινή ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

συριζα αχαια

Ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης η Δημοτική Αρχή της Πάτρας καθώς χρησιμοποίησε την σελίδα του Δήμου Πατρέων (για την λειτουργία της οποίας πληρώνουν οι πατρινοί πολίτες και όχι το ΚΚΕ) για την ανάρτηση φωτογραφίας του επικεφαλής της ”ΏΡΑ Πατρών”,  Γιώργου Ρώρου, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποκαλύψει «δήθεν» συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε σε άλλες σκοτεινές και δύσκολες εποχές, ενάντια σε δημοκράτες, αριστερούς και κομμουνιστές.

Το ποιες δυσκολίες οδήγησαν την Δημοτική Αρχή στην επιλογή μιας τέτοιας μεθόδου το καταλαβαίνουμε καλά. Η θέληση της να οδηγήσει το ενδιαφέρον των πατρινών μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και των μεγάλων ζητημάτων της πόλης, στα οποία απέτυχε, την έχει κάνει να χάσει την ψυχραιμία της και να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Η μέθοδος που επιλέγει όμως είναι ελεεινή.

Τη βιώνουν καθημερινά οι πολίτες από τα συστημικά μέσα με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και fake news.

Το τέλος σας κύριε Πελετίδη επιλέγετε να το στολίσετε με μεθόδους που έχει καταδικάσει η συλλογική αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος.

Σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο δεν θα σας ακολουθήσουμε. Δεν θα ανεβάσουμε φωτογραφία του Δημάρχου αγκαλιά με τον κ. Μητσοτάκη όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καλό σας δρόμο!

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

————————————————————————————

ΣΥ. ΡΙΖ. Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας

Αλέξανδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη (5ος & 6ος όροφος), Τ.Κ. 26 222, Πάτρα

Τηλ: 2610 220600 / FAX: 2610 220600

email: [email protected]

URL: www.syriza-achaias.gr

FB: Συριζα Αχαίας