Ανακοίνωση της βουλευτού Αχαΐας και Τομεάρχη Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σίας Αναγνωστοπούλου σχετικά με την απαγόρευση ηχογραφημένων μηνυμάτων μίσους από τον Ηλία Κασιδιάρη και τους άλλους κρατούμενους της εγκληματικής οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

αναγνωστοπουλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία στο πόσο αυτή κυβέρνηση ολιγώρησε και τελικά υποδαύλισε την αναβίωση του φασιστικού εξτρεμισμού στη χώρα μας, αρκεί να δούμε την απόφαση του συμβουλίου φυλακών Δομοκού, που βγήκε σήμερα και που κρίνει ως έκνομες ενέργειες τα μηνύματα μίσους που ηχογραφούσε ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και μετέδιδε στις συγκεντρώσεις του κόμματος του. Υπέροχα!

Το πραγματικό ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στο πότε βγήκε αυτό το πόρισμα. Το πόρισμα βγήκε  λοιπόν μία μέρα μετά την κατάθεση της ερώτησης μας  με τίτλο: «Ανησυχητικά φαινόμενα ανασύστασης φασιστικών ταγμάτων εφόδου, ένα χρόνο μετά την καταδικαστική απόφαση της εγκληματικής οργάνωση της Χρυσής Αυγής» στα αρμόδια υπουργεία, όπου μεταξύ άλλων ρωτούσαμε : Mε ποιον τρόπο ο καταδικασθείς Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει κατ’ εξακολούθηση , να ‘’τουιτάρει’’ συστηματικά, σχόλια για τις πολιτικές εξελίξεις , να παρεμβαίνει με ηχογραφημένες εκπομπές στο διαδίκτυο σε τηλεοπτικά κανάλια ή σε δημόσιες συγκεντρώσεις; Υπήρξε απάντηση στο έγγραφο της Γενικής Γραμματέως , από την διοίκηση των φυλακών Δομοκού;.’’

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εντός και εκτός του κοινοβουλίου, θα συνεχίσει να παλεύει με τον φασισμό, όπου αυτός εκδηλώνεται φανερά ή έρπει κρυφά, μέχρι την τελική πάταξη του.

/ Βουλευτές Αχαΐας