Ανακοίνωση αναφορικά με το επικείμενο κλείσιμο της Crown Hellas Can.

συριζα αχαια

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με το επικείμενο κλείσιμο της Crown Hellas Can.

Παρά τις μεγαλόσχημες εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για ανάπτυξη και επενδύσεις και τις γεμάτες κομπορρημοσύνη δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη για την μείωση της ανεργίας, η αποβιομηχάνιση της περιοχής μας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Αυτό αποδεικνύει το επικείμενο λουκέτο της Crown Hellas Can.

121 εργαζόμενοι μένουνε στο δρόμο μετά από την επί μακρόν απαξίωση του εργοστασίου της εταιρίας στην βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, παρά την επανειλημμένη χρηματοδότηση του από προγράμματα ΕΣΠΑ.

Η κατάληξη αυτή είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ και η Περιφέρεια κώφευαν και συνεχίζουν να κωφεύουν γιατί ενδιαφέρονται μόνο για το μέλλον και τα κέρδη των μεγάλων ομίλων και όχι για το μέλλον των εργαζομένων.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργατών όπως κάναμε πάντα και καλούμε την πολιτεία να παρέμβει για να αποτραπεί η δυσοίωνη εξέλιξη για τους συμπολίτες μας εργαζόμενους. Θέτουμε στο επίκεντρο τους εργαζομένους και το δικαίωμα στην εργασία.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ