Άντε να λύσουμε και να τους ρίξουμε

347222600_6261659297252760_7102737509571180261_n

 

Πλούσια σε επισκέψεις, επαφές και αλληλεπίδραση με τους πολίτες η προεκλογική περιοδείας του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου την Κυριακή 14 Μάη. 

Το πρωί απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών Αχαΐας που διοργάνωσε η Ο.Μ. Ερυμάνθου στη Δαφνούλα

Στη συνέχεια είχε συναντήσεις με κατοίκους σε Σταυροδρόμι, Καρπέτα, Σκιαδά και παρουσία στο γλέντι το οποίο ακολούθησε τον περίπατο στην «Μαύρη Λίμνη» της περιοχής,  που διοργάνωσε το Πολιτιστικό & Χορευτικό Σωματείο Σκιαδά Αχαΐας με συνδιοργανωτές την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ερυμάνθου.

Το απόγευμα ακολούθησε πολίτικη ομιλία στην Παραλία (θέση Μουρτά) Πάτρας με θερμό ακροατήριο κατοίκων της περιοχής που συμπαρατάσσονται στο μεγάλο λαϊκό ρεύμα της πολιτικής αλλαγής.

Η μέρα τελείωσε στη Δυτική Αχαΐα και περιοδεία σε Καλαμάκι, Ζησιμαίικα, Σουδενέικα, , Άρλα και Φώσταινα.

Στο απανταχού μήνυμα συστράτευσης και νίκης που διατυπώνει σε όλες τις παρουσίες του ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος αναφέρει με έμφαση «μια εβδομάδα ακόμη, στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της 21ης Μάη με στόχο τη μεγάλη νίκη του λαού μας. Για να ρίξουμε το φαύλο, χυδαία αλαζονικό, αυταρχικό, αντιδημοκρατικό καθεστώς που κυβερνάει τη χώρα 4 χρόνια τώρα. Για να γκρεμίσουμε την χειρότερη δεξιά κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Για να ξαναφέρουμε τη δημοκρατία στην εξουσία. Με Δικαιοσύνη Παντού. Για ζωή με Αξιοπρέπεια».

/ Συνεντεύξεις