Συνεχίζονται οι περιοδείες των κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μέλη και οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας συνέχισαν τις περιοδείες τους τόσο στην Πάτρα όσο και στην υπόλοιπη Αχαΐα ακολουθώντας το πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών που σχεδιάστηκε από την οργανωτική επιτροπή του εκλογικού αγώνα.

Την Τετάρτη το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με επικεφαλείς τους υποψηφίους Βουλευτές Κώστα Σπαρτινό, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Γκόβα, Γιώργο Ρώρο και Ουρανία Μπίρμπα επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου. Εκεί είχαν επαφές και συζήτησαν τόσο με τους εργαζομένους, τον διευθυντή της υγειονομικής μονάδας όσο και με πολίτες που εξυπηρετούνται από αυτές. Πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική συζήτηση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι μονάδες υγείας του ΠΕΔΥ αλλά τονίστηκε και η αναγκαιότητα της ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας για την ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο συνέχισε την περιοδεία του με επίσκεψη στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ στην περιοχή της Αγυιάς, όπου ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους του Κέντρου για τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του, τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και την υποστήριξη των ανέργων συμπολιτών μας.

Οι περιοδείες των κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας θα συνεχισθούν όλες τις επόμενες μέρες καλύπτοντας όλες τις γειτονιές της Πάτρας αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις και χωριά του νομού.

  

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

 

/ Χωρίς κατηγορία