Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σύνδεσμο Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (ΣΕΕΝΣΑ)

 

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, αντιπροσωπεία  του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Γιάννη Μπουρνού,μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, Αντώνη Μαρκόπουλο, συντονιστή του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΎΡΙΖΑ, Τάσο Βλάχο, συνταγματάρχη ε.α., υπεύθυνο Άμυνας και μέλος της Γραμματείας του τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας και Στάθη Κοκορόγιαννη, συνταγματάρχη ε.α. και μέλος του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του νεοσύστατου Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (ΣΕΕΝΣΑ) με επικεφαλής τον Ηλία Κολλύρη, πρόεδρο, και τη Μαρία Χατζηιωάννου, γενική γραμματέα του Συνδέσμου.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τόσο τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, όσο και ευρύτερα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση του διαλόγου με τους συλλογικούς φορείς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση της επίλυσης ζητημάτων όπως ο καθορισμός θεσμικού πλαισίου λειτουργίας Στρατιωτικών Ενώσεων και Συνδέσμων, η ρύθμιση μισθολογικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων, οι ελλείψεις στην περίθαλψη των ενστόλων κ.α.

 

/ Χωρίς κατηγορία