Συνάντηση με το νέο διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας είχαν οι βουλευτές Κ. Σπαρτινός και Αν. Ριζούλης

Σπαρτινος ριζουλης

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης και ο συνεργάτης της Αν. Υπουργού Σιας Αναγνωστοπούλου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, επισκέφθηκαν το νέο διοικητή του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κ. Θεόδωρο Πισιμίση. Στη συνάντηση με τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου, συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα τα οποία αφορούν τη λειτουργία του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Περιφέρειας και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας.

Η νέα διοίκηση παρουσίασε μερικές από τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει προκειμένου να εξομαλυνθεί μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που μπορεί να προσφέρει το νοσοκομείου.

Οι βουλευτές υποσχέθηκαν να βοηθήσουν από την πλευρά τους στη διευκόλυνση των διαδικασιών που πιθανόν να χρειαστούν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει μια καλή επικοινωνία και συνεργασία για το καλό του νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών.

 

ΠΗΓΗ

/ Βουλευτές Αχαΐας