Συλλυπητήριο μήνυμα το Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ για τον χαμό του Γιώργου Ξυλούρη

ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Ξυλούρη εκφράζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο Γιώργης Ξυλούρης, γιος του θρυλικού Νίκου Ξυλούρη ή Ψαρονίκου,  έχασε τη ζωή του αργά το απόγευμα της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2015, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα. Ήταν μόλις 55  χρόνων. Ανήσυχο κι ευρηματικό πνεύμα με πρωτότυπες μουσικές ιδέες. Ραδιοφωνικός παραγωγός του «105,5 στο Κόκκινο» και «88.4 στο Κόκκινο» στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς κι ένας από τους ιδρυτές του σταθμού”, αναφέρει σε μήνυμά του το Τμήμα Πολιτισμού, και συνεχίζει:

“Στην εκπομπή του «Αόρατος Θίασος», παρουσίαζε κυρίως παραδοσιακές μουσικές και όχι μόνο, πολύ συχνά δε, ζωντανά στο στούντιο του σταθμού. Ιδρυτής επίσης μαζί με τη μητέρα του Ουρανία, του ιστορικού δισκάδικου «Νίκος Ξυλούρης» στο κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου και Πεσματζόγλου”.

“Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για έναν άνθρωπο που είχε τόσα πολλά ακόμα να προσφέρει στον Πολιτισμό με το ήθος και τη γνώση του και στέλνει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια”, καταλήγει το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

/ Χωρίς κατηγορία