ΣΥΡΙΖΑ: Το Πρώτο Θέμα συνεχίζει το ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, με διασκευασμένες ειδήσεις

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου για το “Πρώτο Θέμα”

Τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει το ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση.

 

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ρ/σ Αθήνα 9,84: «η πρώην εταιρία μου πήρε το έργο με διαγωνισμό, ο οποίος έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρίες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρίες ούτε ο υπουργός. Εγώ έχω αποχωρήσει από την εταιρία, έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός, παρέδωσα το πτυχίο μου, το εργολαβικό πτυχίο, και υπέβαλα τα χαρτιά μου για σύνταξη.

Από εκεί και πέρα λασπολογίες υπάρχουν αρκετές. Δεν θέλω να ασχοληθώ με νομικές διαδικασίες. Η ιστορία μου 50 χρόνια στην Αριστερά και 40 χρόνια στο επάγγελμα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει απολύτως τίποτα… Όποια προσπάθεια σπίλωσης γίνεται, νομίζω ότι θα πέσει στο κενό…».

” 

 

/ Δηλώσεις