ΣΥΡΙΖΑ: Οι δημοσιογράφοι δεν απειλούνται από την κυβέρνηση αλλά από τη μιντιακή διαπλοκή

ΣΥΡΙΖΑ

“Τα περί στοχοποίησης και προσπάθειας εκφοβισμού δημοσιογράφων στην χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν στην σφαίρα του γελοίου”, τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφορικά με βίντεο που προβλήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το βίντεο που προβλήθηκε, αναφέρει το Γραφείο Τύπου, συνόψιζε αυτό που λαός διατηρεί ολοζώντανο στην μνήμη του από τις κρίσιμες στιγμές του τελευταίου χρόνου: την πρωτοφανή προσπάθεια των ΜΜΕ της διαπλοκής να επηρεάσουν τις εξελίξεις, σπέρνοντας τον φόβο και την τρομοκρατία, καλώντας τον κόσμο να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες, μιλώντας για αναπόφευκτη αποβολή της χώρας μας από το ευρώ και προειδοποιώντας για βιβλικές καταστροφές σε περίπτωση εκλογικής νίκης της Αριστεράς.

“Ας μην παραβιάζει λοιπόν η ΕΣΗΕΑ ανοιχτές θύρες. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αν από κάποιον απειλείται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και η δεοντολογία, αυτός δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά το μιντιακό σύστημα της διαπλοκής”, προσθέτει η ανακοίνωση, και καταλήγει: “Και προς αυτή την κατεύθυνση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις της”.

/ Ανακοινώσεις