Π. Ρήγας: Και τη νέα χρονιά ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί δίπλα στις αγωνίες του ελληνικού λαού

ΡΗΓΑΣ

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ομάδα Παιδιών της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Αθήνα σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κ.Ε. Πάνο Ρήγα.

Ο Π. Ρήγας σε δηλώσεις του τόνισε:

Τη χρονιά που πέρασε τέλειωσε η 40χρονη κυριαρχία του δικομματισμού που τόσα δεινά επέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Ο ελληνικός λαός, παρά την κατατρομοκράτηση που υπήρξε από εγχώρια και ξένα συμφέροντα, άντεξε και διεκδικεί, συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ελληνική κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθούν δίπλα στις αγωνίες του ελληνικού λαού, δεν θα τους διαψεύσουν και θα συνεχίσουν να παλεύουν για να απαλλαγεί η χώρα μας από τη μέγγενη του παρελθόντος.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι χρονιά ειρηνική, χρονιά όπου θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη, η δημοκρατία και η αλληλεγγύη θα επανέλθουν και η Ευρώπη θα συνεχίσει να πορεύεται με συνοχή την επόμενη περίοδο.
Το 2016 θα είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών, ανατροπών και προστασίας της κοινωνικής συνοχής. Θεσμικών αλλαγών στο κράτος, στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι για όλους χρονιά με υγεία, χαρά, υπομονή και δύναμη.

 

/ Χωρίς κατηγορία