Παπαδημούλης: Οι νέοι υπουργοί πρέπει να δουλεύουν περισσότερο και να μιλούν λιγότερο στα κανάλια

Την ανάγκη σκληρής δουλειάς από τη νέα κυβέρνηση υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι η χώρα δεν έχει το περιθώριο να περιμένει και ότι «η νέα κυβέρνηση Τσίπρα με έναν ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο συνεκτικό, πολύ πιο ενωμένο και έναν Τσίπρα πολύ σίγουρο, πολύ πιο γειωμένο και προσγειωμένο, καλείται να φέρει αποτέλεσμα».

Για να επιτευχθεί αυτό, όπως είπε, χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και να προχωρήσουν οι δύο επόμενοι στόχοι που είναι η μείωση χρέους το φθινόπωρο και η σταδιακή απεμπλοκή από τα capital controls.

Εν όψει της συγκρότησης του νέου κυβερνητικού σχήματος επισήμανε ότι χρειάζεται «προσοχή στις επιλογές προσώπων στα κρίσιμα πόστα, γιατί στην προηγούμενη περίοδο έγιναν λάθη», αλλά και «πολύ πιο αποφασιστικό μάνατζμεντ της κυβέρνησης και συλλογικότητα στο κόμμα».

«Πρέπει να φτιάξουμε μια κυβέρνηση όπου οι υπουργοί πρέπει να δουλεύουν περισσότερο και να μιλούν λιγότερο στα κανάλια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη νέα κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Πιστεύω ότι από αυτή τη θέση βοηθώ περισσότερο και τη χώρα μου και τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

πηγή

/ Χωρίς κατηγορία