Ο. Γεροβασίλη; Επίδειξη μικροπολιτικής από τη ΝΔ στο προσφυγικό

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

Για προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τη ΝΔ, αναφορικά με την επιδίωξη της συναίνεσης στο προσφυγικό, κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, επιχείρησαν να εξαπατήσουν τους πολίτες όταν ανακοίνωναν ότι θα επιδιώξουν εθνική συναίνεση στο προσφυγικό», αναφέρει συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Στην πραγματικότητα, το μόνο που επιδιώκουν, είναι να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από την προσφυγική κρίση, κάνοντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, επίδειξη μικροπολιτικής», συνέχισε η ίδια, καταλήγοντας:
«Τους επισημαίνουμε ότι την μικροπολιτική ο λαός την αποκαλεί και “κουτοπονηριά” και την εκτιμά ελάχιστα».

Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πως μπορεί να χειριστεί τα θέματα. Υπήρξε μια ΝΑΤΟική και Μερκελική μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κανένα οργανωμένο σχέδιο να αντιμετωπίσει την εξέλιξη του προσφυγικού».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν εμπιστεύεται την διαπραγματευτική ικανότητα του πρωθυπουργού ενώ τόνισε ότι η προσπάθεια διασύνδεσης προσφυγικού και αξιολόγησης θα ήταν επικίνδυνη για τη χώρα.

/ Ανακοινώσεις