Ολ. Γεροβασίλη: Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά, γίνεται θύμα της

Ολ. Γεροβασίλη: Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά, γίνεται θύμα της

 

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από το Κοινοβούλιο εξέφρασε η κυβερνητικός εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

“Είδαμε τις τελευταίες μέρες να τροφοδοτείται, να διαμορφώνεται ένα κλίμα από αυτούς που παραδοσιακά φλερτάρουν με την ακροδεξιά”, αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, και συνεχίζει: “Για παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο twitter, υπήρχε ανάρτηση του κου Γεωργιάδη, να δηλώνει, να λέει ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του κ. Φίλη επί πίνακι”.

“Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά και τροφοδοτεί το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τελικά γίνεται ο ίδιος θύμα. Επομένως, οι ακροδεξιοί δεν βρήκαν το κεφάλι του κ. Φίλη το απόγευμα και πήραν του κου Κουμουτσάκου”, προσθέτει η Όλγα Γεροβασίλη.

“Θα πρέπει η ΝΔ να αποφασίσει αν είναι ένα κόμμα της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλευτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού ή αν είναι απλά μια συνιστώσα της ακροδεξιάς”, καταλήγει η δήλωση της κυβερνητικού εκπροσώπου.

/ Χωρίς κατηγορία