Δελτίο Τύπου για το γήπεδο των «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ»

874443

Πάτρα, 23.10.2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση της Αθλητικής Επιτροπής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – “Υλοποιείται η Κυβερνητική δέσμευση για το γήπεδο των «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ» της Πάτρας – Εγκρίθηκε η σχετική μελέτη.”

 

Το έργο «Αντικατάσταση Συνθετικού Χλοοτάπητα Γηπέδου Προσφυγικών Πάτρας» ήταν ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015, χωρίς ποτέ να έχει πιστωθεί από την προηγούμενη αθλητική ηγεσία ούτε με ένα ευρώ.

Μετά από επανειλημμένες δημόσιες τοποθετήσεις της Κυβέρνησης, το έργο για πρώτη φορά πιστώθηκε ούτως ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του.

Επιπλέον, σήμερα Παρασκευή 23/10/2015 ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής και ο γ.γ.Α κ. Ιούλιος Συναδινός υπέγραψαν την έγκριση της σχετικής μελέτης.

Για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Προσφυγικών» Πάτρας, θα διατεθούν 209.756,00 € και η αποπεράτωση του το προσεχές διάστημα θα δώσει πνοή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας. Μέσα σε λίγους μήνες υλοποιείται η κυβερνητική δέσμευση, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του Πατραϊκού Αθλητισμού

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ