Δελτίο Τύπου σχετικά με την διοργάνωση του RUN GREECE

4

Πάτρα, 9.10.2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ:  Ανακοίνωση της Αθλητικής Επιτροπής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την διοργάνωση του RUN GREECE.

 

Η Επιτροπή Αθλητισμού της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας χαιρετίζει την διοργάνωση του RUN GREECE που διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με την στήριξη του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Θεωρούμε πως κάθε λαϊκός αγώνας δρόμου αποτελεί ευκαιρία για τους συμπολίτες μας κάθε φύλου και όλων των ηλικιών, να ξεφύγουν από την ραστώνη της καθημερινότητας αλλά και κίνητρο για την ανάπτυξη μόνιμης σχέσης με την καθημερινή άθληση.

Οι αγώνες δρόμου μέσα στην πόλη αποτελούν επίσης ευκαιρία συνεύρεσης των ανθρώπων και γνωριμίας με την πόλη μας καθώς ο σκοπός του αγώνα είναι η συμμετοχή και η ψυχαγωγία και όχι μόνο η διάκριση.

Επίσης επικροτούμε την απόφαση των διοργανωτών, ως έκφραση αλληλεγγύης, να αποδώσουν εφέτος, μέρος των χρημάτων από την εγγραφή των δρομέων, στον κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Η μαζική συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής δείχνει επίσης και την ανάγκη να αξιοποιηθούν στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις αλλά και κάθε ελεύθερος χώρος, όπου πρέπει να σχεδιαστούν νέες εγκαταστάσεις με σκοπό να χρησιμοποιούνται από κάθε πολίτη που θα ήθελε να  αθληθεί.

Η Επιτροπή αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, εύχεται καλή επιτυχία στην διοργάνωση.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ