Γ. Κατρούγκαλος: Είστε κομμάτι του συστήματος της διαπλοκής, κ. Τρέμη, σε διατεταγμένη αποστολή (Video)

«Είστε σε διατεταγμένη αποστολή. Ας το κάνετε πιο διακριτικά» απάντησε πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος στην επίθεση της Όλγας Τρέμη καθώς επέμενε να χρεώνει στο ΣΥΡΙΖΑ την μείωση των συντάξεων που είχε ψηφίσει το 2010 με νόμο του Ανδρέα Λοβέρδου και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δ. Στρατούλης.

Ο Γ. Κατρούγκαλος εξήγησε ότι αντιπρότεινε τη συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος στους δανειστές ώστε να μην εφαρμοστεί ο νόμος Λοβέρδου του 2010.

Εκτός της ωμής παραπληροφόρησης, που επιχειρούσε στο θέμα της μείωσης των συντάξεων η κ. Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega χαρακτήρισε τον Γ. Κατρούγκαλο «απρεπή» τουλάχιστον δύο φορές, μία ευθέως και μία περιφραστικά «ελπίζαμε ότι θα είστε στοιχειωδώς ευγενής, πέσαμε έξω».

Η Όλγα Τρέμη μίλαγε διαρκώς «πάνω» στον Γ. Κατρούγκαλο μη επιτρέποντας του να ακουστεί. «Αφού με καλέσατε, αφήστε με να μιλήσω» υπεραμύνθηκε εκείνος το δικαίωμα του στο διάλογο που πρακτικά καταργούσε η τηλεπαρουσιάστρια. Ωστόσο ο Γ. Κατρούγκαλος κατήγγειλε τα εσκεμμένα ψεύδη όπως είπε στο θέμα των συντάξεων και «την εικόνα που εσκεμμένα προσπαθείτε να δημιουργήσετε στο κανάλι σας», «κ. Τρέμη θα μιλάμε χορωδιακά;», «είστε σε διατεταγμένη αποστολή και φαίνεται να το κάνετε πιο διακριτικά».

Τελικά κατάφερε ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης να πει στη συνέχεια, πως, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποφύγει τις μειώσεις συντάξεων που αναφέρουν τα μνημόνια, προτείνοντας την αναβάθμιση του Ασφαλιστικού, κάτι που όπως είπε, θα έπρεπε να το είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως.

Κρίνεται η Όλγα Τρέμη από το κοινό, για τις τελευταίες ακραίες παρεμβάσεις της τόσο κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ που ανάγκασε τον Αλ. Τσίπρα να την εγκαλέσει για το “μύγιασμά της”, όσο και χθες με τον Γ. Κατρούγκαλο που επιχειρούσε να κατευθύνει τη συζήτηση σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ακουστεί το ψευδές που η ίδια ισχυριζόταν γιατί «βόλευε» πολιτικά.

Kατ. Μπρ.

/ Δηλώσεις