Αποκλειστική δήλωση του Υποψηφίου Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ανδρέα Ριζούλη

 

Κεντρικό σύνθημα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις επερχόμενες εκλογές είναι «ξεμπερδεύουμε με το παλιό, προχωράμε στο μέλλον».

Το παλιό πολιτικό σύστημα, προσπαθεί να επανέλθει θέλοντας ουσιαστικά να επιτεθεί στις κοινωνικές ομάδες τις οποίες βύθισε στην φτώχεια τα προηγούμενα

χρόνια.  Από το στόμα Μεϊμαράκη ακούσαμε για επιθέσεις για τους «άχρηστους» δημόσιους υπάλληλους (απολυμένους καθηγητές, καθαρίστριες, εργαζόμενου ΕΡΤ, σχολικούς φύλακες, διοικητικούς Α.Ε.Ι.). Από το στόμα Μητσοτάκη την θέληση για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας των δήμων ταυτισμένος πάντα με τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων. Προφανώς η ίδια αντίληψη θέλει να επιβάλλει ιδιωτικοποίηση υγείας και παιδείας.

Στον ιδιωτικό τομέα θέλουν την μη επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και μισθούς πείνας. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι η μόνη πολιτική δύναμη, σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, που μπορεί να εγγυηθεί το κοινωνικό κράτος και την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης, που θα αναδείξει νέες κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις. Ένα πρόγραμμα που θα στηρίζεται και θα στηρίζει τους άνεργους, τους νέους επιστήμονες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες και τους μικρομεσαίους.

Σε αυτές τις εκλογές τελειώνουμε με τα μεγάλα συμφέροντα και την διαπλοκή.  Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α για ένα μέλλον με αξιοπρέπεια.

/ Δηλώσεις