Αλ. Φλαμπουράρης: Η εθνική ενότητα είναι σοβαρός στόχος κι όχι φτηνή προεκλογική διακήρυξη

Αποσπάσματα συνέντευξης του Αλέκου Φλαμπουράρη, πρώην υπουργού Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, στο ραδιόφωνο του ALPHA 989

Για την πρόταση περί σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 989 και τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, αναφέρθηκε στην πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές:

-Επιδιώκουμε πλειοψηφία στη Βουλή για να μπορούμε να κυβερνήσουμε σε σταθερό πολιτικό περιβάλλον.

-Αν δεν έχουμε πλειοψηφία, πράγμα που θα φανεί μετά την ψήφο του ελληνικού λαού, τότε με βάση το νέο διαμορφωμένο πολιτικό σκηνικό (που θα κρύβει εκπλήξεις) θα καθορίσουμε τη στάση μας με βασικό κριτήριο την αποφυγή νέων εκλογών.

-Η εθνική ενότητα είναι σοβαρός στόχος κι όχι φτηνή προεκλογική διακήρυξη, όπως την έχουν καταντήσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
Η εθνική ενότητα, με 1,5 εκ. ανέργους, 3 εκ. κάτω από τα όρια της φτώχειας, χιλιάδες κλειστά μικρά μαγαζιά, με την παιδεία και τον πολιτισμό σε παρακμή, την υγεία και περίθαλψη να παραπαίουν, φαντάζει κοροϊδία. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ζητάει ισχυρή εντολή για να αρχίσει να βελτιώνει την κατάσταση με στόχο να ανατραπεί αυτή η πραγματικότητα. Σ’ αυτή την εθνική ενότητα καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί, να παλέψει μαζί μας, και, αν χρειαστεί, και κόντρα στην κυβέρνησή του.

 

/ Χωρίς κατηγορία