ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ (vid)

H ΝΔ θέλει τη συγκυβέρνηση για να ματαιώσει τη μεγάλη κατάκτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην 7μηνη διαπραγμάτευση αναφορικά με την απομείωση του χρέους. Για να βάλει στα συρτάρια τις λίστες φοροδιαφυγής. Για να μην προχωρήσει η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Για να πει “ναι” σε όλα τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Αυτό είναι το πρόγραμμά της που προσπαθεί, μάταια, να κρύψει από τον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ και την φοροδιαφυγή, σημείωσε πως “Η εκτελεστική εξουσία μόνο την ευχή μπορεί να κάνει για να προχωρήσει πιο γρήγορα και να δώσει και την υποδομή στην δικαιοσύνη να λειτουργήσει πιο γρήγορα”!
Επιπλέον, η Σ. Βούλτεψη, σε πρόσφατη συνέντευξη της, μιλώντας για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών, ισχυρίστηκε πως «δεν υπάρχουν άδειες, είναι ψηφιακό το σήμα, είναι παραμύθι όλο αυτό. Τι άδεια να δώσω; Καθένας μπορεί να εκπέμπει με άδεια του ΕΣΡ, δεν έχω καμία σχέση εγώ ως κράτος».

Δείτε σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη Β.Μειμαράκη στον Ενικό, αποκαλυπτικό για το πως δεν θα αντιμετωπίσει η ΝΔ τη φοροδιαφυγή

και ραδιοφωνική συνέντευξη της Σ.Βούλτεψη για την πρόθεση της ΝΔ να διατηρήσει το καθεστώς ασυλίας των καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειες

 
8/9/2015

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

/ Ανακοινώσεις